Wednesday, August 27, 2008

Tahniah & Terima Kasih

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

SYABAS, WELL DONE PENGUNDI PERMATANG PAUH JUGA UNTUK SEMUA RAKYAT MALAYSIA YANG MENDUKUNG HARAPAN BARU UNTUK NEGARA YANG KITA CINTAI INI...

Setelah sekian lama blog ini tidak ter"update", lantaran sibuk dengan urusan peribadi namun perjalanan dan pergolakan politik tanahair tetap diikuti dengan penuh minat....semenjak dua menjak ni, ramai pemimpin kita yang baru mengerti apa itu sumpah setelah diberikan pengajaran oleh saiful, TPM kita pun termasuk dalam mereka-mereka yang tersumpah dengan sumpah-sumpah yang bertaburan terutama semasa kempen PK P44 yang berakhir semalam...

Satu perkara yang terlintas di benak fikiran, kemana arah EZAM selepas ni??? Sesudah isu-isu yang berkaitan DSAI dibawanya semasa berkempen tidak satu pun yang merasuki pemikiran pengundi disitu...Apakah beliau akan terus menjaja cerita yang sama demi untuk mengampu 'tuan' barunya yang dah tak baru tu [dah berkarat pun]??? atau beliau akan terpinggir dari armnomore?? Isu sumpah yang berkotak-kotak dibawanya itu sudah basi [ dah melepasi tarikh luput] takde yang nak beli benda macam tu...

Apakah Najib juga akan terpinggir dari arus politik armnomore selepas kekalahan TERUK tentera yang dipimpinnya??? Sama-samalah kita tunggu kesudahan episod duka parti armnomore ni....

Sekali lagi, SYABAS & TAHNIAH KEPADA SEMUA RAKYAT MALAYSIA......TERIMA KASIH PERMATANG PAUH....

MERDEKA..MERDEKA..MERDEKA.. [Dalam erti kata yang sebenarnya]

ambutit

No comments: